Account Alert

If you are the owner or administrator of this site, please Login now for important account information.

Not involved in the administration of this site? Please disregard this message.Please Click here to dismiss this alert.

FREESERVERS IS A UNITED ONLINE COMPANY
Copyright © 2016 United Online Web Services, Inc. All rights reserved.

Ofroj PUNE

PERSONAL MUSIC PRODUCTIONS niko kuri (ERVJONI) About Me Photos-Fotografi Poezi-Per ty.1 Poezi-Per ty.2 Poezi-Per ty.3 POLITIKE Liria e Fjales Identitet Catalog RELONDSAT Muzeu Historik Kombetar Shqipetar Letersi FATMIR GJATA Fotomodelet tona Elda Baruni, Luna Lame. Sherbimet tona Produktet tona Libra Dixhitale MESONI WORD-In KURAN-i Liber Elektronik Diskutim i lire ne internet TRADITAT SHQIPETARE Te drejta apo te gabuara. Vetem per te rritur Te reja nga vendi dhe bota Kendi i gazetave Kerkoj PUNE Ofroj PUNE Sport Per te qeshur Nazislami 1 Nazislam 2   VIDEOPRODUKSIONET TONA Dasma  Weddings Mariage Gamos TV-Ervjoni LIVE FROM ALBANIA Degjo muzike TV Chanel 1 - Fanatikisht SHQIP - videoklipe Dashuri dhe njohje UFO Chanel 2007 Shitet Blihet Daunlodo Favorite Links Big Motherfucker Loja Nr.1 e javes Chat page 1 SuperBigChatAlbania Alb Chat Master Photo 3 OnlineLiveSupport All about The Film Kandidatet Dasma e djalit te Shabanit Martesa Jeton & Vjollca Perzhilla Martesa Perzhilla Arber Cepani Epoka Bardh e Zi

Matesi i vizitoreve 46076

OFERTA PUNE

Standart Kerkojme Partnere/distributore ne fushen e marketingut

Ne jemi duke futur ne treg nje pakete sherbimesh

ne fushen e marketingut, promovimit dhe reklames kryesisht per:

tregun e makinave
tregun e punes

tregun elektronik
tregun e shtepive (imobiliare)
tregun e sherbiemeve etj…

per zgjerimin e aktivitetit ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe Diaspore


Kerkojme:

Partnere/ortake ose bashkepuntore
ne fushen e marketingut

Ju keni pervoje pune ne nje nga fushat e mesiperme?
Ju keni pervoje pune ne promovimin e projekteve dhe sherbimeve?
Ju keni klientelen tuaj?

Ju keni kapacitete te lira,
krahas angazhimeve te tjera, te bashkpunoni edhe me ne?

ateher na kontaktoni:

stafi@njoftime.com
__________________
AL, Tiranë ofroj vend pune marangoz dhe ndihmes
lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Kerkoj marangoz dhe ndihmes marangoz per te punuar ne nje skuader ne nje firme te mire mobilerie.
Kontaktoni ne numrin 0682220820

Tel. : 0682220820
AL, Tiranë ofroj vend pune Prezantuese e mallit dhe punonjese zyre
lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Kompania "Albalith" Shpk kerkon te punesoje nje prezantuese malli dhe punonjese zyre.
Kandidati duhet te plotesoje kushtet e meposhtme:
1.Te jete me arsim te larte.
2. Te kete njohuri shume te mira te Gjuhes Angleze, perparesi perben gjuha Gjermane.
3.Te kete njohuri shume te mira te kompjuterit, MS Office, Internet, etj.
4.Te jete e afte te punoje ne grup.
5. Te jete i komunikuesheme, fleksibel dhe korrekte.

CV-te ju lutem dergojini ne adresen e imailit te meposhtme. albalith_fakolith@yahoo.com. Faleminderit

Tel. : 04 255 606

Fax. : 04 255 606
AL, Tiranë ofroj vend pune Punonjese ne internet center
lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Kerkojme nje puntore per ne internet kafe te dije te perdori kompjuterin dhe te dije te komunikoje anglisht.
Do te jete perparesi te ket eksperience te meparshme ne kete fushe.
Vendodhja prane shkolles se mesme te Gjuheve te Huaja, perballe ambasades Amerikane.
Paga eshte shume e kenaqshme.

Adresa e emailit per kontakt:
swed_2015@yahoo.com

Cel. : 0682221004
AL, Tiranë njoftim publik per vendin vakant Specialiste Informatike
REPUBLIKA E SHQIPERISE
SHKOLLA E MAGJISTRATURES
Tel-Fax (04) 363914, Rr. "Elbasanit",(Prane)Fakulteti i Gjeologji Minierave Tirane
E-mail: shmtrajnimvazhd@hotmail.com , Web: www.magjistratura.edu.al

Shkolla e Magjistratures ben kete njoftim publik per:
Shpalljen vakant te vendit Specialiste Informatike.

Kandidati duhet te plotesoje keto kritere:
1. Te kete arsim te larte (Dega Informatike, Elektronike)
2. Te kete eksperience pune ne mirembajtjen e rrjetave kompjuterike, sistemet operative (Microsoft Windows 2000 Server, Microsoft Windows XP Database Microsoft Access), Productivity softwares&mail tools:Microsoft office 2000/XP/2003 Profesional, Microsoft Internet Explorer, Microsoft Outlook express, Networks: TCP/IP, SNMP, Cisco Router, Switch, Firewall etj.
3.Mirembajtje e aplikimeve dhe njohurive te teknologjise Web
4.Te njohe nje nga gjuhet e komunitetit Europian (te folur dhe te shkruar). Preferohet gjiuha angleze.
5.Kandidati te kete eksperience pune te mepareshme ne kete fushe.

kandidatet duhet te dorezojne dokumentat perkatese ne adresen e mesiperme brenda dates 20.10.2006

Kerkesa duhet te jete e shoqeruar nga nje kopje e vertetuar me origjinalin e ketyre dokumentave:

1.Diploma & Liste notash
2.Curriculum Vitae
3.Dokumenta qe vertetojne plotesimin e kushteve te emerimit (vertetime, libreze pune, etj).
4.Certifikate familjare
5.Deshmi penaliteti
6.Deshmi per kualifikime dhe trajnime te metejshme profesionale
7.Referenca nga punedhenesi i meparshem.
8.Numrin e telefonit per te bere te mundur njoftimin e dates se intervistes.

Tel. : 0355 342 329

Fax. : 0335 342 329
AL, Tiranë ofroj vend pune pedagoge per programet alpha, financa, kontabilitet te pergjithshem
lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Qendra didaktike Irisoft kerkon te zgjeroje stafin e pedagogeve per mesimdhenie ne programet financa 5, Alpha, Kontabilitet te pergjithshem, kontabilitet financiar, kontabilitet kosto, kontabilitet drejtimi, etj..

Adresa: Rr. Him Kolli,v.23/1, perballe Samsungut
Qyteti studenti, perbri lavanterise
242107, 0682097040

Tel. : 242107

Cel. : 0682097040
AL, Tiranë ofroj vend pune sekreta
lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Qendra didaktike Irisoft kerkon sekretar/e .
Adresa qyteti studenti
Te interesuarit duhet te kene njohuri te kompjuterit, te jene njohes te mire te gjuhes angleze.
Te jete serioze e perkushtuar ne pune dhe e komuikueshme, Mbi te gjitha kerkojme nje njeri te besuar.

Pagesa stimuluese.
Nr. Kontakti: 242107

Tel. : 242107

Cel. : 0682097040
AL, Tiranë Kompania e kozmetikes AVON ofron mundesi vetepunesimi - Menaxher Shitjesh

lloji i njoftimit. : njoftim

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Kompania Amerikane e Kozmetikes AVON ka ardhur me ne fund edhe ne Shqiperi.
Kompania jone ofron mundesine e blerjes se produketeve me nje cmim vertet konkurues ne treg dhe cilesise se padiskutueshme nepermjet Blerjes Direkte.
Gjithashtu per gjithe femrat shqiptare qe kerkojne me shume informacione e trainime per kozmetiken, duan karriere apo u pelqejne kontaket me njerez AVON ofron mundesi vetepunesimi dhe karriere.

Ne mirepresim cdo person te interesuar dhe ju sigurojme qe puna me ne eshte gjithashtu edhe kenaqesi.

Lutemi te na kontaktoni ne adresat qe keni me siper.

Tel. : 258663

Fax. : 258663

Cel. : 0683140644
AL, Tiranë kerkohet Mekanik-Axhustator, i kualifikuar

lloji i njoftimit. : ofroj

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Kerkohet Mekanik-Axhustator, i kualifikuar.
Mosha 35-45 vjec.
Arsimi i mesem profesional.Do ti jepet peparesi nqs i interesuari ka njohuri te gjuhes Italiane.
Ofrohen kushte te mira pune dhe pagese e mire.
Ju lutemi dergoni CV tuaja ne nje nga adresat e meposhtme

info@izoterm-al.com

Tel. : 048 202 997

Fax. : 048 202 913
AL, Tiranë ofroj vend pune Sekretare/Agjente Imobiliare

lloji i njoftimit. : ofroj

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Agjensia Imobiliare Alfa Information kerkon Sekretare/Agjente Imobiliare.
Te njohe shume mire Anglisht dhe kompjuter.
Paga e kenaqeshme.
Te interesuarat te paraqisin Cv-ine e tyre prane zyres sone ose ta dergojne me E-Mail.
CV duhet te jete e shoqeruar me fotografi.

Alfa Information
Sheshi Willson prane procredit bank
E-Mail: info@alfainformation.com

Tel. : 262871

Fax. : 231620
KS, Veternik ofroj mbi 70 vende pune ne Qendren Tregtare "Univertrade"
lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: KS,

Qyteti............: VeternikPer te aplikuar ju lutem shfrytezoni dokumentin
e bashkangjitur me poshte Aplikacioni.pdf
.
AL, Tiranë ofroj vend pune manaxher shitjesh

lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Firma "LIQUI ALBA" tregton me shumice e pakice vajrat lubrifikante te firmes prestigjoze "LIQUI MOLY" Gjermani.Jemi te interesuar per nje person per manaxher shitjesh, qe te jete rreth moshes 25-40 vjec(mundesisht familjar),korrekt, energjik, te kete aftesi te mira komunikuese, te kete patente dhe te kete njohuri te mjaftueshme mbi makinat dhe kryesisht mbi vajrat lubrifikante. Do te jete i punesuar me orar te plote.

Tel. : 04258203

Fax. : 04258203
AL, permbledhje me oferta per vende pune vakante

LEGAL ADVISER – ROMPETROL ALBANIA

The Rompetrol Albania Company is seeking for an Legal Adviser, which objectives, responsibilities and requirements are:

Job Objectives:
· Assistance and advice on all matters requiring knowledge of corporate, international and fiscal law;
· Legal consultancy, with a view to structuring Rompetrol Albania’s day-to-day business in a lawful manner in order to minimize legal liabilities.

Responsibilities:
· Represents the interests of the company in relation to legal institutions, public authorities, given individuals and all kinds of private/public bodies;
· Provides consultancy on detailed technical matters related to commercial law: supervises the negotiation of contracts, approves and countersigns all company contracts;
· Manages legal issues and litigations regulated by the corporate, fiscal
and customs law of Albania, taking legal actions with a view to protecting the legitimate rights of the company;
· Offers counsel on the impact of local laws upon Rompetrol Albania’s activities, explaining pieces of legislation and their implications for the business;
· Advises management and employees within Rompetrol Albania in matters concerning legal issues;
· Researches, analyses, interprets and communicates the changes in the provisions of Albanian legislation.

Requirements:
· University education (preferably - but not limited to – Law Degree);
· A minimum of 5 years of experience in the legal consultancy field, or in a similar position in related areas with major exposure in litigation;
· Extensive knowledge of international, commercial and fiscal legislation for Albania;
· Familiarity with the structure, functioning and regulations of commodities and capital markets;
· Problem-solving attitude, with an integrated vision of law and business;
· English proficiency (both verbally and written);
· Advanced knowledge of MS Office;
· Highly organized, analytical, consistent, self-possessed;
· Excellent communicator;
· Capable of functioning under significant pressure (tight deadlines, different simultaneous tasks).

Only applications in English will be accepted.
Please send your resume at careers@rompetrol.com by October 17th, 2006.


Profesioni: Specialist per prodhimin e tubave plastik, ne firmen "Star Plast"-
Firma "Star Plast".Kerkon: Specialist per prodhimin e tubave plastik. Me eksperience pune. Paga shume e mire. Preferohet te kete mbaruar shkollen e mesme "Mekanike" Mob.0692349153 - Tirane

Profesioni: Parukier/e,ne Dyqan Elsa- Sallone bukurie & Mode
Dyqan Elsa.Kerkon te punesoje Parukier/e.Te kete eksperience pune.Paga e kenaqshme.Per me teper kontaktoni ne Mob.0692651021.Adresa" Rr."Elbasanit", ngjitur me Ambasaden Amerikane. - Tirane

Profesioni: Farmacist/e e larte,ne farmaci Afrimi- Sherbime shendetsore
Farmaci Afrimi.Kerkon nje Farmacist/e te larte. Rr."3 Deshmoret", 50m pas KMY.Mob.0682051135 - Tirane

Profesioni: Shofer- Shofer tonazhi te lehte
Firme Autobusi.Kerkon Shofer.Te jete me eksperience pune. Te kete patente Autobusi. Mob.0692098908 - Tirane

Profesioni: Kamariere,ne Bar Kafe Rediela- Kamarier
Bar Kafe Rediela Kerkon te punesoje 2 Kamariere (F). Mosha 20-25 vjeç. Te kene pervoje pune. Paga 14.000 leke. Adresa : Rr." Elbasanit", prane Kendit te Lojrave. Mob.0693088211 - Tirane

Profesioni: Inxhiniere,ne Eno-Alba- Inxhinieri
ENO-ALBA.Kerkon te punesoje Inxhiniere (dega kimi ushqimore).Te jete femer.Mosha 25-35 vjeç.Te njohe kompjuterin.Te jete e afte per shitjen e makinerive dhe kimikateve per kantinat e veres.Tel. 04250297 / 254 532 nga ora 08 - 16. Mob. 0692095861 mbas ores 16. - Tirane

Profesioni: Menaxher shitjesh,ne Firmen Sukses Invest- Manaxher shitjesh
Firma Sukses Invest.Kerkon te punesoje Menaxher shitjesh.Mosha 30-40 vjeç.Eksperience pune ne produkte ushqimore minimalisht 3 vjet.Paga 100.000-200.000 leke. Adresa:Autostrada Tirane-Durres, km.7.Tel.048200210 - Tirane

Profesioni: Mesuese Anglishte- Edukim & Trajnim
Kerkohet Mesuese Anglishte.Preferohet me gjuhe te dyte Frengjisht.Per disa ore ne jave, per mesimdheneie me femije.Te interesuarat te paraqesin CV-ne e Tyre prane Redaksise e Gazetes Çelesi. - Tirane

Profesioni: Shitese Butiku - Shites
Kerkohet Shitese Butiku. Te kete eksperience pune. Te jete e komunikueshme dhe e afte te punoje ne grup. Perparesi perben njohja e gjuhes angleze. Te interesuarat te telefonojne. Mob.0692172817 - Tirane

Profesioni: Nd/parukiere,ne Parukeri Arti Bukurise- Sallone bukurie & Mode
Parukeri Arti Bukurise. Kerkon Nd/parukiere. Te kete eksperience pune. Sheshi Avni Rustemi ne fillim te rr."Tefta Tashko" perballe Bibliotekes. Tel.263543 - Tirane

Profesioni: Sekretare, ne Skela Syla- Sekretari Recepsion
Skela Syla.Kerkon 1 Sekretare. Te dije mire kompjuterin. Puna eshte ne Kamez (preferohet te jete nga ajo zone) . Mob.0682062999 - Tirane

Profesioni: Operatore-recepsioniste,ne Posta Ekspres "Albanian Courier Service"- Sekretari Recepsion
Posta Ekspres "Albanian Courier Service".Kerkon Operatore-recepsioniste.Preferohet te kete mbaruar Fakultetin Ekonomik.Te dije anglisht dhe kompjuter.Rr."Kajo Karafili",P.8/1,pas Dhomes se Tregtise, Tirane. Tel.233906. Mob.0692074621 - Tirane

Profesioni: Edukatore- Edukim & Trajnim
Kopesht privat Kerkon Edukatore.Te kete arsimin perkates.Te kete pervoje pune.Lagjia Nr.8,rr."Komuna e Parisit" Tel.270350 Mob.0692107274 - Tirane

Profesioni: Parukiere,ne Diva's Estetic- Sallone bukurie & Mode
Diva's Estetic Face Hair Nails.Kerkon Parukiere.Te kete eksperience pune.Rr."Reshit Çollaku",pallatet Shallvare,Sh.3,A.30,Tirane.Mob.0692820229 - Tirane

Profesioni: Inxhinier elektronik,ne prodhime Farmaceutike Profarma Sh.a- Inxhinieri
Prodhime Farmaceutike Profarma Sh.a.Kerkon Inxhinier Elektronik.Te kete eksperience pune.Adresa:Rr."Qemal Stafa",Nr.350,Tirane,Albania.Te interesuarit te kontaktojne ne Tel.04365223.Ju mirepresim! - Tirane

Profesioni: Stomatolog/e,ne Klinike Dentare'2 Adent"- Sherbime shendetsore
Klinike Dentare "2 Adent".Kerkon Stomatolog/e.Pervoja ne pune perben avantazh.Mob.0692153780 - Tirane

Profesioni: Prezantuese produktesh,ne Rozafa SH.P.K-
"Rozafa"Sh.P.K.Kerkon:2 Prezantuese produktesh.Te jene te paraqitshme.Mosha 20-25 vjeç.Paga e kenaqshme.Rr."Luigj Gurakuqi", mbrapa 9-katesheve.Tel.222786 - Tirane

Profesioni: Menaxher shitje,ne kompanine HELALB- Manaxher shitjesh
Kompania HELALB, prodhim betoni. Kerkon Menaxher shitje dhe marketingu.Te kete eksperience pune.Mob.0682099977 - Tirane

Profesioni: Parukerie,ne Sallon Bukurie L'imagine- Sallone bukurie & Mode
Sallon Bukurie L'imagine.Kerkon Parukiere.Te kete eksperience pune minimumi 2 vjet.Adresa:Mbrapa Shkolles se mesme te Gjuheve te Huaja.Mob.0692503936 - Tirane
AL, Tiranë ofroj shitese ne nje dyqan sallamerie

lloji i njoftimit. : ofroj

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

kerkohet shitese ne nje dyqan sallamerie,
rroga eshte e kenaqeshme

Cel. : 0682424406
AL, Tiranë ofroj Prezantues(e) malli

lloji i njoftimit. : ofroj

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

SCAVOLINI CUCINE TIRANA

kerkon te punesoje :
Prezantues malli

a. Te kete aftesi shumete mira komunikimi

b. Te kete njohuri te gjuhes italiane dhe angleze

c. Paraqitje te pershtatshme

d. Te njohuri te programeve baze te kompiuterit

Te interesuarit te dergojne CV me fax ne 04259565

e-mail: okazion1@yahoo.com

Fax. : 04259565
AL, Tiranë ofroj Teknik Dizainer

lloji i njoftimit. : ofroj

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

SCAVOLINI CUCINE TIRANA

kerkon te punesoje :

Teknik Dizainer

a. te kete aftesi shumete mira profesionale per te propozuar arredim interieri

b. Te zoteroje programet projektuese ne kompiuter

c. Te kete aftesi te mira komunikimi me klientet

d. Te perdore mire gjuhen italiane

Te interesuarit te dergojne CV me fax ne 04259565

e-mail: okazion1@yahoo.com

Fax. : 04259565
AL, Tiranë ofroj vend pune Sipermarres

lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Njoftim i Kompanise Erakullaku


Te nderuar aplikante

Kompania Erakullaku ka vene re se me fillimin e vitit Akademik dhe me mbarimin e pushimeve interesi dhe konkurrenca mes aplikanteve po rritet. Duke dashur tu japim shanse te gjitheve dhe duke dashur gjithashtu te punesojme me te miret Bordi I kompanise ka vendosur ta shtyje daten limit te pranimit te cv-ve per ata qe kane mbaruar studimet deri me 15 tetor dhe per studentet deri me 30. Keto jane afatet e fundit per te gjithe dhe brenda dates 30 tetor te gjithe do te njoftohen per fazen e dyte me ane te nje emaili per orarin vendin dhe intervisten. Ata qe kane marre nje email sqarues jane te lutur te dergojne projekt idete e tyre per te marre klasifikimin total. Duke qene se cv-te fillestare kane qene dhe pa foto te gjithe ata qe duan te vazhdojne dhe nuk i kane cv-te sipas standartit europian EUROPASS CV me foto dhe duhet ti ridergojne me E-C tek adresa erakullakukompani@hotmail.fr, dhe erarikullaku@yahoo.fr dhe tek agrolandrama12dal@hotmail.com. Ata qe jane perzgjedhur direkt me njoftim me email duhet te presantojne projekt-idete e kerkuara brenda dates 12 tetor ora 15.00 tek adresat e mesiperme.Trajnimet do te kene diten dhe vendin e sqaruar per 1/2 e drejtuese

ERAKULLAKU KOMPANI
Ju urojme suksese.

Tel. :        00355692277408           

Cel. : 0355692277408
AL, Tiranë ofroj marketing manager

lloji i njoftimit. : ofroj

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Kompania Kosova Sealines kerkon te punesoje nje manaxhere marketingu me orar te plote dhe me page mujore 500 euro

Kandidatja duhet te plotesoje kriteret e meposhtme:

Diplome universiteti ne marketing.
Eksperience pune.
Njohuri perfekte te anglishtes dhe italishtes.
Aftesi komunikimi dhe team work.

Per informacione te metejshme kontaktoni me email ne: ergys@kslines.com
AL, Tiranë ofroj vend pune Specialist Marketingu
lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Specialist per Marketing-Promocion:

-Mosha: deri ne 40 vjec

-Arsimi: I Larte (preferohet per marketing ose dege te ngjashme me te)

-Pervoja:Te kete punuar te pakten 2 vjet ne marketing,

-Njohuri ne kompjuter: MS Office

-Gjuhe e huaj: Anglisht ose Italisht

Te jete i komunikueshem dhe te kete aftesi krijuese.

Te interesuarit duhet te sjellin CV me fotografi, deshmmi kualifikimesh, diploma.

Mundesisht te kontaktojne ne kete adrese: marketing@izoterm-al.com

Tel. : 048 202 997

Fax. : 048 202 913
AL, Tiranë ofroj vend pune sekretar e

lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Astir Group sh.a me vendodhje Unaza e RE Tirane kerkon te punesoje nje sekretar e , kerkuesi duhet te plotesoje keto kushte minimale :
te kete mbaruar kurs per sekretari ( ose arshivist )
te njohe shume mire gjuhen angleze ( me certifikat )
njohuri te mira kompjuteri

c.v mund ti dergoni ne kete adrese e-Mail jahajfitimtar@yahoo.com

orari i punes 08 - 16

Fax. : 048201828

Cel. : 0692093880
AL, Tiranë Kompania Erakullaku ofron vende te reja pune ne projektin AKS-B
lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Njoftim Kompania Erakullaku

Te nderuar aplikante

Kompania Erakullaku ofron vende te reja pune ne projektin AKS-B*(Agjensia Kombetare Studentore-Bashkepunime Botimi)

Kerkohen perkthyes/e, krijues/e , redaktor/e dhe studente me prirje ne ndertimin e katalogeve turistike, me ide novative, me njohje gjuhesh te huaja ne profilet gjeografi dhe qyterim si dhe te afte te punojne ne grupe pune, menaxhere dhe guida qe dine te ndertojne qendra Hosteling Nderkombetare per grupe te rinjsh 20-30 veta nga Europa. Perparesi ata qe jane fleksibel me teknologjite e reja te web dhe Pc. Mund te dergoni cv-te tuaja ne agrolandrama12dal@hotmail.com, dhe erarikullaku@yahoo.fr se bashku me referencat dhe nje projekt ide. Pranohen aplikime nga te gjitha qytetet shqiptare dhe nga studente jashte shtetit brenda Ballkanit kudo ku jane. Kompania Erakullaku ka marre Eksluzivitetin e nje Kompanie te Madhe Amerikane per Ballkanin dhe kerkon experte te zote qofte qe kane mbaruar , qofte ne studime akoma per sherbimet e saj AKS-P dhe AKS-B si dhe Erakullaku Project dhe AEGEL Co (Shoqeria Publikative e Gjeneratave ) dhe SH. E.B *(Sherbimet e Erakullaku Botime). Aplikimet jane te vlefshme deri me 15 tetor. Te punesuarit do te kene nje kontrate te rregullt nga 1 deri 5 vjecare dhe stazhe nga 1-3 mujore. Ju urojme suksese

Erakullaku Kompani
agrolandrama12dal@hotmail.com, agrolandrama12@hotmail.com, erarikullaku@yahoo.fr

Shenim. Disa aplikante jane interesuar per sherbimet tona dhe kane kerkuar takim fizik me autoritetet e kompanise. Ju kujtojme se per fazat 1 dhe 2 konkurimi behet vetem me elektronike sepse sistemi kontrollues kompjuterik selekton te dhenat dhe perzgjedh talentet me te mira duke vecuar tiparet, te dhenat dhe aftesite ne nevoje te kompanise. Keshtu askush nuk eshte i favorizuar dhe as i perjashtuar nga gabimet njerezore ose miqesite. Ne kete kompani punohet me staf nderkombetar dhe nuk pranohen ryshfetet ose nderhyrjet me shoqerite e personave drejtues. Per kete arsye ju kujtojme qe te aplikoni sipas rregullave dhe te jepni te dhena te verifikueshme per suksesin tuaj me ane te te cilit mund te bashkepunojme. Me respekt ju urojme te gjitheve suksese

Erakullaku Kompani/

Tel. :        00355692277408           

Cel. : 0355692277408
AL, permbledhje me oferta per vende pune vakante
Punedhensi: Bar-Restorant "Fagma"
Tel / Fax: 0692417623 /
Profesioni: Kamerier
Kerkoj te punesoj nje kamarier dhe nje pastruese.Page e kenaqshme.Turni i pare. Ambjent familjar.


Punedhensi: Liliana
Tel / Fax: 04262532/0692396767 / 04262532
bardrex@yahoo.com
Profesioni: Shitës
eshte dyqan kancelarie prane konviktit te djemve te inxhinjerise ndertimit.Kancelaria ka fotokopje ,kompjuter ,kancelari te ndryshme.preferohet te jete femer e cila njeh komjuterin sadopak.Orari 8oo-16oo e hene deri te premten e shtuna e djela pushim.

Punedhensi: liliana
Tel / Fax: 04345053/,0692396767 / 04262532
bardrex@ yahoo.com
Profesioni: Edukatore Kopshti
edukatore per grup te femijeve nga mosha 2-4,te cilet kane nevoje per nje edukatore (nene te mire ) e cila do ti shoqeroje femijet nga ora 8oo-13oo cdo dite te javes te hene deri te shtunen e diela pushim.

Punedhensi: euro-inpact
Tel / Fax: 0692714060 /
euro_inpact@yahoo.com
Profesioni: Recepsionist
Kerkohen 2 recepsioniste (femra) dhe nje kameriere (femer)per te punuar ne nje hotel me pese yje ne Dubai.
Njohja e gjuheve te huaja eshte kusht

Punedhensi: Euro-Inpact
Tel / Fax: 0692714060 /
euro_inpact@yahoo.com
Profesioni: Sekretare
Kerkohet nje sekretare per te punuar ne nje kompani franceze ne Dubai, Emiratet e Bahkuara Arabe.
Kriteret:
1. Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze
2. Te kete njohuri te mira te gjuhes frenge
3. Te kete njohuri te mira kompjuterike

Paga minimumi 1200 dollare/muaj

Punedhensi: H.L.Group BMW
Tel / Fax: + 355 69 20 55 059 /
info@bmw.com.al
Profesioni: Arkëtar
Shoq "H.L.Group" BMW, Importuesi Ekskluziv i makinave BMW, njofton per vendin e lire te punes, ne pozicionin arketare.

Kriteret e pranimit:
1-Aplikanti duhet te kete mbaruar Fakultetin Ekonomik ( e mesme ekonomike ).
2-Njohuri te plota mbi programin ALPHA.
3-Njohuri te gjuheve te huaja ( angisht , italisht, etj) ne nivel komunikimi.
4-Aftesi komunikuese
5-Prioritet eksperienca e punes ne kete profil ( pranohen aplikantet me te mesme ekonomike )

Te interesuarit te dergojne CV deri ne daten 1 TETOR.
Intervistime te aplikanteve do te behen vazhdimisht.

Punedhensi: Kompani e huaj
ledi@icc-al.org
Profesioni: Financier
Kerkohet te plotesoje keto kushte:
-Te kete mbaruar Fakultetin Ekonomik De ga finance.
-Te kete eksperience pune mbi 2 vjet.
-Te zoteroje njohurite baze te kompjuterit dhe programin financiar alfa.
-Duhet qe te monitoroje aktivitetin dhe ne filialet e firmes .Profili i punes do jete kryesisht kontroll -revizion i brendeshem.

Ofrohen kushte shume te mira pune ,mundesi karriere dhe pagese e kenaqshme.

Punedhensi: Albamedia Shpk
Tel / Fax: Tel:042 46026 / 0692095035
info@alba-media.net
Profesioni:
Firma Albamedia Shpk kerkon te punesoje nje agjent
shitjesh.Te interesuarit duhet te kene njohuri te mira
te programeve baze te kompjuterit Word- Excel
etj.Njohja e gjuhes Angleze eshte nje perparesi.Te jete i komunikushem, i sjellshem dhe fleksibel.
Pagesa e mire.

Punedhensi: Fondacioni Terre des hommes
Tel / Fax: 4 36 37 30 / 4 36 37 30
info@tdhalbania.org.
Profesioni:
JOB VACANCY
COMMUNICATION LIAISON OFFICER

GENERAL POSITION SUMMARY:
Based in Tirana, the Communication Liaison Officer gives support to a team of TACT project, in close collaboration with national and international counterparts. Position may require short trips to other regions/countries.

ACCOUNTABILITY: Reports directly to: Investigation and Development Officer

KNOWLEDGE AND EXPERIENCE:
• Applicants should hold a degree in social sciences, foreign languages (English) or a related field.
• Minimum two years previous experience with public administration and/or the international community and closely related to internal and external communications management, including translations, press review and record keeping.
• The ideal candidate will possess excellent oral and written communication skills in Albanian and English, expertise in oral and written translations, and research experience. Ability to perform document and event translations (English –Albanian and vice versa) is required.
• Proficiency in standard computer office software, such as Excel, Word, PowerPoint, etc. is also required.
• Personal initiative and ability to work as a team member of a dynamic team is a must.

Interested applicants should submit a resume and cover letter by
October 3, 2006. Please email all materials to info@tdhalbania.org


Punedhensi: lab travel
Tel / Fax:        00355 4 254 438            / 00355 4 254 438
shqiponjalab@yahoo.com
Profesioni:
Lab Travel kerkon te punesoje agjente.
Te interesuarit duhet te plotesojne keto kushte:Te kete mbaruar arsimin e larte.
Te dije shume mire sistemin Amadeus dhe biletarine.
TE kete njohuri shume te mira ne turizem dhe te kete aftesi menaxhuese.
Te kete mbi dy vjet eksperience pune ne agjensi Turistike.
TE dije rrjedhshem anglisht, gjuha e dyte perben avantazh.
Te kete Iata Certificate.


Punedhensi: SHAGA shpk
Tel / Fax:        +355 4 233430                  +355 4 226953           
info@shaga.com.al
Profesioni: Inxhinier
Shoqëria SHAGA sh.p.k, është një nga kompanit më të mëdha në tregun Shqiptar për sa i përket artikujve në fushën e mobilimit të shtëpive, zyrave, shkollave, lokaleve të ndryshëm, sallave të mbledhjeve, leksioneve, hoteleve etj. Sot ushtron aktivitetin e saj me filiale Vlorë, Tiranë dhe Lushnje. Nga viti në vit ajo ka rritur veprimtarinë e saj në fushën e importimit, tregëtimit dhe prodhimit.
Si rrjedhojë e organizimit, drejtimit, teknologjisë dhe kërkesave të tjera që plotësojmë, në vitin 2005 shoqëria jonë është çertifikuar me çertifikatën ISO 9001-2000.
Në vitin 2006 kemi filluar eksportin e prodhimeve tona.


Kërkojmë

INXHINIER DRURI DHE MEKANIK

1. Te kete mbaruar arsimin perkates
2. Te njoh kompjuterin
3. Paisja me deshmi aftesie perben perparesi.

Tel. : +355 4 233430

Fax. : +355 4 226953


Punedhensi: Firme e huaj
Tel / Fax: 048202997 / 048202913
info@izoterm-al.com
Profesioni: Mekanik
Kerkohet Mekanik-Axhustator, i kualifikuar.
Mosha 35-45 vjec.
Arsimi i mesem profesional.Do ti jepet peparesi nqs i interesuari ka njohuri te gjuhes Italiane.
Ofrohen kushte te mira pune dhe pagese e mire.
Ju lutemi dergoni CV tuaja ne nje nga adresat e meposhtme

Punedhensi: BANKA AMERIKANE E SHQIPERISE
Tel / Fax: 04 276 205 / 04 248 762
jnikolla@ambankalb.com
Profesioni: Informaticien
Përshkrim i Punës:

- Mirëmbajtja e sistemeve financiare të të dhënave dhe përpilimi i raporteve

Aftësitë dhe Kualifikimet:

- Mirëmbajtja e programeve kompjuterike për aplikimet financiare, menaxhimin e sistemit të të dhënave, përpilimin e raporteve
- Mirembajtja e aplikimeve dhe njohuri te teknologjive WEB
- Eksperiencë në përpilimin dhe mirëmbajtjen e raporteve
- Eksperiencë Pune në Departamentin e Teknologjisë së Informacionit.
- Njohuri të gjuhës SQL
- Aftësi menaxhimi të sistemit të të dhënave
- Aftësi për të punuar ne grup dhe gadishmëri për të punuar jashtë orarit të punës
- Aftësi shumë të mira komunikimi
- Njohuri të mira të gjuhës Angleze

Dokumentat e Nevojshem:

- Letër shoqëruese dhe CV (në Anglisht)
- Listën e notave të studimeve universitare
- Diplomë universitare në Shekncat e Natyrës ose Inxhinjeri Elktronike/ ose në fusha të ngjashme
- Minimumi 2 letër reference me numrat e kontaktit të punedhënsit aktual dhe të mëparshëm
- Diploma dhe Çertifikata të tjera Kualifikimi

Punedhensi: Lokali Trendi
Tel / Fax: 0692057464 /
Profesioni: Kamerier
kerkohet nje Kamarier per lokalin tone, e preferuar jan vajzat

Punedhensi: Hotel CENTRAL-PARK
Tel / Fax: 0682073319 /
Profesioni: Recepsionist
Hotel Central -Park kerkon nje recepsioniste.Duhet te kete komonukim te mire me klient te di English

Punedhensi: ZOAN SH.P.K
Tel / Fax: 0692069208 /
Profesioni: Menaxher Shitjesh
Zoan Sh.p.k kerkon te punesoje menaxher shitjesh per produkte diabetike. I interesuari te kete eksperience pune si dhe te kete patente per shofer. Pagesa eshte me rroge baze si dhe me perqindje nga shitjet. Produktet jane ekskluzivitete te firmes Zoan sh.p.k. Ju lutem kontaktoni ne nr e tel.

Punedhensi: Firme Farmaceutike
Tel / Fax: 271958 /
info@adam-pharma.com.al
Profesioni: Farmacist
Kerkojme te punesojme farmaciste te diplomuar

Profesioni: Parukerie,ne Sallon Bukurie L'imagine- Sallone bukurie & Mode
Sallon Bukurie L'imagine.Kerkon Parukiere.Te kete eksperience pune minimumi 2 vjet.Adresa:Mbrapa Shkolles se mesme te Gjuheve te Huaja.Mob.0692503936 - Tirane

Profesioni: Inxhinier Druri,ne Shaga Group- Inxhinieri
Shaga Group.Lenda e pare e mobilerise dhe mobilje Italiane.Kerkon Inxhinier Druri.1.Te kete mbaruar arsimin perkates.2.Te njoh kompjuterin.3.Pajisja me deshmi aftesie perben perparesi.Adresa:Rr."Hamdi Pepa",ish Parku Industrise,Tirane.Per me teper informacion,kontaktoni çdo dite nga ora 09-17 ne numrat:Tel.233430 Fax.226953 - Tirane

Profesioni: Saldator,ne Skela Syla- Saldator
Skela Syla.Kerkon Saldator.Te kete eksperience pune.Orari:07-16.Mob.0682062999. - Tirane

Profesioni: Furnitor,ne Birra Stela-
Birra Stela.Kerkon Furnitor (shites me makine).Mosha 25-40 vjeç.Te kene pervoje pune ne firma shperndarese te shoqeruar me reference.Mob.0682064512 - Tirane

Profesioni: Magazinier,ne Univers Reklama-
Univers Reklama.Kerkon te punesoje Magazinier.Mundesisht te kete mbaruar Ekonomikun e mesem.Me eksperience pune.Kerkohet te dije kompjuter.Paga e kenaqshme.Tel:04237575 - Tirane

Profesioni: Sekretare,ne Kompanine Mane TCI- Sekretari Recepsion
Kompania Mane TCI.Kerkon Sekretare.Te dije anglisht dhe te njohe kompjuterin.Te interesuarit te kontaktojne:Tel.04226618 - Tirane

Profesioni: Shitese,ne Supermarket ne Tirane- Shites
Supermarket ne Tirane.Kerkon te punesoje Shitese.Te kete mbaruar shkollen e mesme.Mosha deri 35 vjeçe.Te dije mundesisht nje gjuhe te huaj.Paga 17.000 leke+Sigurime shoqerore.Mob.0682051416/0682035038 - Tirane

Profesioni: Punetore per fabrike,ne Everest IE-
Everest IE prodhime Plastike.Kerkon Punetor/e per fabrike.Mosha nen 35 vjeç Yzberisht, Mezez,Komuna Kashar,Tirane,(mbrapa Kulles Vodafon,Autostrade).Tel.04357969/357968 - Tirane

Profesioni: Kamarier/e,ne Bar Restorant Perla- Kamarier
Bar Restorant Perla.Kerkon te punesoje;Kamarier/e.Te kete pervoje pune.Adresa:Plazhi Teuta, Durres.Mob.0692093254 - Tirane

Profesioni: Nd/Kuzhiniere,ne Bar Restorant Picari- Guzhinier
Bar Restorant Picari.Kerkon Nd/Kuzhiniere.Te kete pervoje pune.Rr."Mine Peza",prane Prokurorise,Tirane Tel.261503 - Tirane

Profesioni: Financier,ne Albania Auto 4x4- Finance
Albania Auto 4x4.Kerkon te punesoje Financier ne kete kompani.Te kete diplome universitare dega ekonimi finance.Te kete njohuri te gjuhes angleze.Te zoteroje mire kompjuterin si dhe programin Alfa.Adresa:Km 12 Tirane-Durres.Mob.0692066566/0692082777 - Tirane

Profesioni: Vajza per opticiene,ne OTTICA CENTRALE- Sherbime shendetsore
Dyqani i Optikes OTTICA CENTRALE.Kerkon te punesoje Vajza per opticiene.Me ose pa eksperience pune.Adresa:Kryqezimi"21 Dhjetorit"Tel.253883 - Tirane

Profesioni: Shitese,ne ACG Sport- Shites
ACG Sport.Kerkon Shitese.Me ose pa eksperience pune.Mosha 20-25 vjeçe.Rr."Myslym Shyri", 50m larg Karburantit Alpet.Mob.0682244835 - Tirane

Profesioni: Edukatore,ne Kopesht privat- Edukim & Trajnim
Kopesht privat.Kerkon te punesoje Edukatore.Te kete arsimin perkates.Te kete pervoje pune.Mob.0692141845 - Tirane

Profesioni: Sekretare,ne Shoqeri Greke Reklamash- Sekretari Recepsion
Shoqeri Greke Reklamash.Kerkon Sekretare.Te dije kompjuter, gjuhen angleze ose greke.Mob.0692122976 (Bobis) - Tirane

Profesioni: Parukiere,ne Parukeri La Perla- Sallone bukurie & Mode
Parukeri La Perla.Kerkon Parukiere.Te kete eksperience pune.Paga 15.000 leke.Adresa:Rr."Bardhyl" Mob.0693143150 - Tirane

Profesioni: Laborante,ne Laboratorin Klinik-Biokimik MERITA-
Laboratori Klinik-Biokimik MERITA.Kerkon te punesoje 1 Laborante me keto kerkesa:-Mesatare mbi 8-Te komunikoje ne gjuhen angleze-Te njohe programet baze te kompjuterit-Te njohe aparaturat dhe mikroskopin.Puna me kohe te plote.Adresa:Rr."Budi",mbrapa Ambasades Amerikane.Mob.0692859239 - Tirane

Profesioni: Ekonomiste,ne JTC Group-
JTC Group.Kerkon te punesoje Ekonomiste.Te njohe gjuhen anleze (te shkruajtur) Mob.0692926517 Tel.04226646 - Tirane

Profesioni: Menaxhere marketingu,ne "Cosmesi Center" Distributor Exlusiv per Shqiperine- Marketing
"Cosmesi Center" Distributor Exlusiv per Shqiperine.Kerkon:Menaxhere Marketingu.Te kete aftesi te mira komunikuese.Te kete aftesi te mira komunikuese.Te kete arsimin e larte.Adresa:Rr."Deshmoret e 4 Shkurtit"Bloku Green Park,P.26.Mob.0692095201 Tel.04240811 - Tirane

Profesioni: Inxhinier elektrik,ne Kompanine FM Supreme- Inxhinieri
Kompania FM Supreme operon ne treg ne fushen e sherbimeve te mirembajtjes.Kjo kompani po miremban aeroportin "Nene Tereza"dhe ne kuader te zgjerimit te stafit te saj.Kerkon te punesoje nje person ne pozicionin e Inxhinierit Elektrik.Kandidati duhet te plotesoje keto kritere: 1.te kete mbaruar studimet e larta per inxhinieri elektrike, preferohet edhe inxhinieria elektronike.2.Te kete mbi 5 vjet eksperience pune.3.Te jete mbi 30 vjeç.4.te njohe shume mire gjuhen angleze (e folur e shkruar).Te interesuarit mund te sjellin CV etyre ne adresen:Supreme FM Sh.p.k Rr."Ismail Qemali",Tirane,Albania.Tel./fax.++355 04 271 959 - Tirane

Profesioni: Mesuese bio-kimie,ne Shkollen Franko-Shqiptare "Viktor Hygo"- Edukim & Trajnim
Shkolla Franko-Shqiptare "Viktort Hygo".Kerkon Mesuese bio-kimie.Te kete eksperience pune minimumi 5 vjeçare.Rr."3 Vellezerit Kondi",prane Vilave Amerikane.Tel.371725 - Tirane

Profesioni: Shofer- Shofer tonazhi te lehte
Kerkohet Shofer per transportimine nxenesve.Te kete furgonin e tij me kapacitet mbi 15 vjet sedilje (te jete ne gjendje shume te mire).Aplikimi behet ne kompleksin Turgut Ozat qe ndodhet perballe shkolles se ndertimit "Karl Gega" tek Qyteti i Nxensve,Tirane.Mob.0683301503 - Tirane

Profesioni: Menaxher dyqanesh,ne Firmen Alb-Tex- Manaxher shitjesh
Firma Alb - Tex me aktivitet perpunim dhe shitje rrobash.Kerkon te punesoje Menaxher dyqanesh.Te interesuarit te telefonojne ne Mob.0692078721 - Tirane

Profesioni: Sekretare,ne Kompanine Unitrack Albania- Sekretari Recepsion
Kompania Unitrack Albania ,me vendndodhje ne Km e Dyte te Autostrades Tirane-Durres,qe ka perfaqesine eskluzive per tregtimin dhe sherbimin teknik per makineri ndertimi dhe germimi "JCB".Kerkon:Nje sekretare.Te njohe mire programet:Microsoft Windows, Microsoft Oficce,Internet Explorer.Njohje minimale ekonomike.Te dije gjuhen greke dhe ate angleze.Mosha deri 45 vjeçe.Tel.048202946 Fax.048202999.Mob.0692054505/0692054506 E-mail:unitrackalbania@unitrackalbania.com - Tirane

Profesioni: Shites per pjese kembimi dhe pajisje,ne Kompanine Unitrack Albania- Shites
Kompania Unitrack Albania me vendndodhje ne km e Dyte te Autostrades Tirane - Durres,qe ka perfaqesine eskluzive per tregtimin dhe sherbimin teknik per makineri ndertimi dhe germimi "JCB".Kerkon:Shites per pjese kembimi dhe pajisje.Te kete se paku arsim te mesem dhe njohuri te mjaftueshme ne kompjuter.Te dije gjuhen greke dhe angleze,te kete njohuri minimale mekaniku.Mosha deri 45 vjeç.Tel.048202946 Fax.048202999.Mob.0692054505/0692054506 E-mail:unitrackalbania@unitrackalbania.com - Tirane

Profesioni: Drejtor/e finance,ne nje Kompani Private- Finance
Kompani private.Kerkon Drejtor/e Finance te plotesoje keto kushte:Te kete eksperience pune mbi 10 vjet.Te kete punuar ne nje kohe relativisht te gjate ne sektorin e finances.Te dije te mbaje pergjegjesi.Paga e kenaqshme.Te interesuarit te sjellin CV ne adresen:Blv."Zogu I-re",Tirana Business Center, Zyra Nr.103,Tirane.Mob.0692062155 - Tirane

Profesioni: Specialiste ose punetor ne ELITE-
ELITE.Kerkon te punesoje Specialiste ose punetor per punime kartonxhesi, tavane te varur, mure ndares.Kushtet per aplikim:Mosha 18-25 vjeç.Te kete eksperience pune 1 vit.Orari 07-09 Mob.0682054966 - Tirane

Profesioni: Rrobaqepese- Rrobaqepsi
Kerkohet Rrobaqepese.Me eksperience pune 2-3 vjeçare.Mosha deri ne 40 vjeç.Paga e kenaqshme.Mob.0682073446 - Tirane

Profesioni: Parukiere,ne Sallon bukurie BORSINDA- Sallone bukurie & Mode
Sallon Bukurie BORSINDA.Kerkon Parukiere.Te kete eksperience pune.Te dije manikyr-pedikyr-extention.Te jete e paraqitshme dhe e rregullt.Pagesa e kenaqshme.Rr."Blloku 50 Vjetori",P.3 mbrapa Ish Ekspozita Shqiperia Sot.Orari 10-19.Tel.04226310 Mob.0682132889 - Tirane

Profesioni: Sekretare- Sekretari Recepsion
Kerkohet Sekretare.Te njohe shume mire gjuhen angleze ne nivel pune.Vleresohen njohuri plus te gjuhes gjermane.Te interesuarit te dorezojne CV prane recepsionit te Qendres se Bisnezit Sky Tower,tek ish blloku.Tel.274521 Mob.0692122410 - Tirane

Profesioni: Prezantuese,ne Firmen MUREBEST-
Firma MUREBEST.Kerkon 2 prezantuese.Te kene mbaruar shkollen e mesme, te jene figurante, te njohin mire gjuhen italiane (preferohet edhe gjuha angleze).Te ken njohuri baze ne kompjuter.Preferohen nga mosha 18-22 vjeçe.Adresa:Prane Stadiumit "Dinamo",ngjitur me "Boom Boom Room".Per informacion kontaktoni:Tel.04258097 - Tirane

Profesioni: Shitese per dyqan perdesh,ne dyqanin Art Decor- Shites
Dyqani Art Decor.Kerkon Shitese per dyqan perdesh.Mosha 22-35 vjece.Te jete e paraqitshme.Te zoteroje kompjuterin dhe gjuhe te huaj.Orari i punes 09-15.Rr."Islam Alla",prane Dyqanit "Adidas".Mob.0682067771.Tel.255399 nga ora 17-21 - Tirane

Profesioni: Mekanik,ne Kompanine Unitrack Albania- Mekanik
Kompania Unitrack Albania me vendndodhje ne km e Dyte te Autostrades Tirane - Durres, qe ka perfaqesine eskluzive per tregtimin dhe sherbimin teknik per makineri ndertimi dhe germimi "JCB".Kerkon:Mekanik.Te flasin gjuhen greke, mundesisht dhe gjuhen angleze, te kete njohuri minimale mekaniku.Mosha deri 45 vjec.Tel.048202946 Fax.048 202 999.Mob.0692054505/0692054506
E-mail: unitrackalbania@unitrackalbania.com - Tirane

Profesioni: Ekonomist bilanci,ne firmen Epsem grand Sh.p.k-
Firma Epsem grand Sh.p.k.Kerkon te punesoje 1 Ekonomist bilanci.Te kete pervoje pune 10 vjeçare.Te njohe kompjuterin dhe te kete punuar ne programin Alpha.Per me shume informacion kontaktoni ne numrat:Tel.04228736 Mob.0682040707 - Tirane
AL, Tiranë ofroj vend pune shitese ne kancelari
lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

kerkojme nje vajze te jete e disponueshme te punoje ne kancelarine Medaur, ne rrugen Bardhyl. Vajza duhet te njohe kompjuterin, do te kete prioritet nese ka punuar me pare ne kancelari te tjera. Per me tej na kontaktoni .

Tel. : 37 98 44

Fax. : 37 98 44

Cel. : 069 24 43 413
Emiratet e Bashkuara Arabe, Dubai, kërkohen recepsioniste, kameriere

lloji i njoftimit. : kërkohet

Shteti............:

Qyteti............:

Kerkohen 2 recepsioniste (femra) dhe nje kameriere (femer)per te punuar ne nje hotel me pese yje ne Dubai.
Njohja e gjuheve te huaja eshte kusht

Cel. : 0692714060
 
Emiratet e Bashkuara Arabe, Dubai, kërkohet Sekretare
lloji i njoftimit. : kërkohet

Shteti............: AL,

Qyteti............:

Kerkohet nje sekretare per te punuar ne nje shoqate humanitare ne Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe.

Kriteret:
1. Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze
2. Te kete njohuri te mira te gjuhes frenge
3. Te kete njohuri te mira kompjuterike
4. Mosha deri 35 vjec

Paga: minimumi 1200 dollare/muaj

Cel. : 0692714060
 
 
 
AL, Tiranë kërkohet 2 banakier/e dhe 2 kamarier/e
lloji i njoftimit. : kërkohet

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Bar : PRESTIGE SWISS tek ish blloku kerkon:

2 Banakier/e
2 Kamarier/e

Me eksperience pune
Ofrojme page te kenaqeshme.

Rr.Ismail Qemali,prane dyqanit te oreve.

Tel. : 222044

Fax. : 226999
 
 
 
 
Kerkojme Partnere/distributore ne fushen e marketingut
Ne jemi duke futur ne treg nje pakete sherbimesh

ne fushen e marketingut, promovimit dhe reklames kryesisht per:

tregun e makinave
tregun e punes

tregun elektronik
tregun e shtepive (imobiliare)
tregun e sherbiemeve etj…

per zgjerimin e aktivitetit ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe Diaspore


Kerkojme:

Partnere/ortake ose bashkepuntore
ne fushen e marketingut

Ju keni pervoje pune ne nje nga fushat e mesiperme?
Ju keni pervoje pune ne promovimin e projekteve dhe sherbimeve?
Ju keni klientelen tuaj?

Ju keni kapacitete te lira,
krahas angazhimeve te tjera, te bashkpunoni edhe me ne?

ateher na kontaktoni:

stafi@njoftime.com
__________________

Rezart Mako
Drejtues i gazetes
Friedenheimerstr. 16
D-80687 München
Tel.        0049 172 8964103           
msn: njoftime@hotmail.de
 
 
 
 
AL, Tiranë ofroj vend pune Pergjegjes Magazine

lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Scavolini Cucine Tirana

kerkon te punesoje :

Pergjegjes magazine

te plotesoje kushtet e meposhtme
a. Te jete i afte te administroje mallin ne magazine
b. Te jete i afte ne organizimin e punes se personelit te
magazines dhe shperndarjen e mallit tek klientet.
c. Te kete njohuri per gjuhen italiane
d. Te kete njohuri per programet baze te kompiuterit.

dergoni cv ne nr fax 04 259 565
afati tetor 2006

Fax. : 04259565
AL, Elbasan, Berat; kerkohen Anketues Terreni
lloji i njoftimit. : ofroj

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë


Strategic PULS Reasearch.


Strategic PULS Research eshte nje agjensi private kerkimore qe merret me kerkim statistikor ne fushen e marketingut dhe ceshtjeve sociale. Agjensia jone eshte duke konsoliduar rrjetin e saj ne te gjithe Shqiperine.Kemi nevoje per disa anketues terreni qe te punojne ne qytetin e Elbasanit dhe Beratit. Orari i punes eshte fleksibel dhe varet nga intensiteti i projekteve.Kushtet:

Te jene banore te ketyre qyteteve.
Te kene mbaruar arsimin e mesem.
Mosha 20-45.e-mail: SPResearch@gmail.com
Tel. : 04 240 441

adresa:

Strategic PULS Research
Marketing, Media and Public Opinion Research

rr. Frederik Shiroka, Kulla 1, Shkalla 2, kati i trete.
(rrugica te shtepia botuese Toena)
 
 
 
 
AL, Tiranë lab Travel kerkon te punesoje nje agjente per ne agjensi turistike

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

lab Travel kerkon te punesoje nje agjente per ne agjensi turistike.

Te interesuarit duhet te plotesojne keto kushte:
Te dije shume mire sistemin amadeus dhe biletarine.
Te kete njohuri shume te mira ne turizem dhe te kete aftesi menaxhuese.
Te kete mbi 2 vjet eksperience pune.
Te dije mire anglisht.
Te interesuarat mund te kontaktojne ne numrin :

tel:        00355 4 254438           
ose
Email: shqiponjalab@yahoo.com
AL, Tiranë ofroj Cargo Sales Manager

lloji i njoftimit. : ofroj

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Kompania detare KOSOVA SEALINES e cila do te operoje ne linjen Durres - Trieste, kerkon te punesoje manaxher shitjesh ne sektorin e kargos (Kamione, Trailer), me orar te plote.
Paga mujore eshte 500 Euro + bonus vjetor nqs tejkalon nivelin e shitjeve te percaktuar paraprakisht.
Kandidati duhet te plotesoje kushtet e meposhtme:
Eksperience pune ne sektorin e spedicionimit (e domosdoshme)
Komunikim perfekt ne italisht dhe anglisht (anglishte e folur dhe e shkruar)

Ju lutemi dergoni CV dhe kontaktoni vetem me email ne: ergys@kslines.com
 
 
 
AL, Tiranë ofroj vend pune Ekonomiste, Gazetare, Juriste, perkthyes, Agjente, redaktore

lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Njoftim Erakullaku Kompani

Te nderuar Aplikante!

Deri me 2 Tetor ora 15.00 pranohen aplikimet per vendet e mesiperme per ata qe kane mbaruar studimet dhe deri me 15 tetor ora 15.00 eshte afati i fundit per ata qe jane akoma studente dhe futen tek projekti AKS-P. Me daten 10 tetor do te filloje Intervistimi dhe Faza 2 E seleksionit per te paret dhe me 24 tetor per studentet.
Pas kualifikimit secili nga fituesit do te kete nje kontrate 1-5 vjecare sipas aftesive dhe klasifikimit ne kompani. Nga datat 15-20 Tetor do te kete workshopet tek Fakultetet dhe Universitetet perkatese dhe testimet finale. Aplikantet duhet te kene me vete Dosjen Print te Dokumentave si dhe Dokumentat e Indetifikimit me Fotografi. Ju terheqim vemendjen te gjithe aplikanteve qe cv-ne dhe dokumentet e tjera elektronike ti dergojme me formatin Europass dhe me atach dhe ata qe kane marre kerkese ridergimi kane vetem nje here shans per tu rishqyrtuar. Ju kujtojme se nese perzgjidheni keni per te punuar ne nje ambient nderkombetar me standarde dhe shperblime e orar nderkombetar. NE PUNOJME ME ME TE MIRET!
Dergojini CV-te me Foto ID. Cdo standard plus ju shton pike ne dosjet dhe sistempagat tuaja. Ju urojme suksese dhe mos hezitoni te aplikoni deri ne diten e fundit. ERAKULLAKU KOMPANI

Tel. :        00355692277408           

Cel. : 0355692277408
 
 
 
AL, Tiranë ofroj Inxhinier druri dhe mekanik

lloji i njoftimit. : ofroj

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Shoqëria SHAGA sh.p.k, është një nga kompanit më të mëdha në tregun Shqiptar për sa i përket artikujve në fushën e mobilimit të shtëpive, zyrave, shkollave, lokaleve të ndryshëm, sallave të mbledhjeve, leksioneve, hoteleve etj. Sot ushtron aktivitetin e saj me filiale Vlorë, Tiranë dhe Lushnje. Nga viti në vit ajo ka rritur veprimtarinë e saj në fushën e importimit, tregëtimit dhe prodhimit.
Si rrjedhojë e organizimit, drejtimit, teknologjisë dhe kërkesave të tjera që plotësojmë, në vitin 2005 shoqëria jonë është çertifikuar me çertifikatën ISO 9001-2000.
Në vitin 2006 kemi filluar eksportin e prodhimeve tona.


Kërkojmë

INXHINIER DRURI DHE MEKANIK

1. Te kete mbaruar arsimin perkates
2. Te njoh kompjuterin
3. Paisja me deshmi aftesie perben perparesi.

Tel. :        +355 4 233430           

Fax. : +355 4 226953
 
 
 
AL, Tiranë ofroj vend pune Mekanik
lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Kerkohet Mekanik-Axhustator, i kualifikuar.
Mosha 35-45 vjec.
Arsimi i mesem profesional.Do ti jepet peparesi nqs i interesuari ka njohuri te gjuhes Italiane.
Ofrohen kushte te mira pune dhe pagese e mire.
Ju lutemi dergoni CV tuaja ne nje nga adresat e meposhtme

info@izoterm-al.com

Tel. : 048 202 997

Fax. : 048 202 913
 
 
KS, Prishtinë ofroj vend pune Dizajnere,dekoratore shtepie

lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: KS,

Qyteti............: Prishtinë

Kerkoj nje dizajnere ,dekoratore shtepie per dizajnimin e nje shtepie te re e cila gjendet ne Prishtine .

Fllanzak@hotmail.com

Tel. : ++38138/542 894

Fax. : ++38138/548 328

Cel. : ++37744 120 827
AL, Tiranë kërkohet specialiste konfeksionesh
Kompania Gjermane "Deutsche Ware" kerkon te punesoje nje specialiste konfeksionesh. Pagesa do jete shume e mire. Mosha deri ne 35 vjeç.

Cel. : 0692913403
 
 
 
 
AL, Tiranë, "Rozafa" sh.p.k kerkon 1 Menaxher Marketingu, 2 prezantuese produktesh

lloji i njoftimit. : ofroj

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

1. Kerkohet nje Menaxher Marketingu me eksperience te mepareshme pune dhe patente si dhe

2. Dy prezantuese produktesh me arsim te larte mosha nga 18-25 vjec te jene
te paraqiteshme dhe preferohen te kene pasur eksperienca te mepareshme ne prezantimin e produkteve


"Rozafa" sh.p.k
Rruga Luigj Gurakuqi prane 9-katsheve tek Marketi i peshkut.
E-mail:fish@rozafa.com.al

Tel : 222 786
Cel: 68 20 54 406
 
 
 
AL, permbledhje me oferta per vende pune vakante

Punedhensi: VINIPHARMA SH.P.K
Tel / Fax: 04 372329 / 04 377418
marketing@vinipharma.com
Profesioni: Operator kompjuteri
Jemi te interesuar te punesojme nje operatore kompjuteri me kohe te plote.

Punedhensi: Albania Holidays
Tel / Fax: / 235498
contact@albania-holidays.com
Profesioni: Agjente udhetimesh
Kerkojme nje agjente udhetimesh qe te plotesoj keto kerkesa:
1. Te kete certifikate dhe te kete pervoje ne perdorimin e sistemit te Amadeus-it
2.Te kete njohuri te mira te gjuheve anglisht dhe italisht.
3. Gjuhet e tjera dhe patenta jane avantazh.

Te interesuarit te nisin CV e tyre ne adresen e e-mailit ose ne numrin e faxit

Punedhensi: Firme e huaj
Tel / Fax: 04 255 606 / 04 255 606
uusbuero@hotmail.com
Profesioni: Agjent shitjesh
Kerkohet Agjent shitjesh ne terren(mashkull).

Kandidati duhet te plotesoje kushtet e meposhtme:

-Te kete mbaruar arsimin e larte (preferohet marketing)
-Te kete eksperience ne fushen e shitjeve ne terren (minimumi 2 vjet).
-Te njohe fushen e ndertimit.
-Te jete i komunikushem, i sjellshem dhe fleksibel.
-Te kete aftesi bashkepunimi ne grup.
-Te njohe mire Anglishten, avantazh perben edhe njohja e Gjermanishtes
- Te njohe programet baze kompjuterike.
- Te kete patente.
- Te jete i moshes 25-35 vjec.
- Rezident ne Tirane.

Pagesa e kenaqshme.

Punedhensi: POSTA EKSPRES ''ALBANIAN COURIER SERVICE''
Tel / Fax: 233906,0692074621 / 231865
postaekspres@yahoo.com
Profesioni: Recepsionitse dhe Korier
OPERATORE - RECEPSIONISTE
Preferohet te kete mbaruar Fakultetin Ekonomik

Profesioni:
KORIER
Te njohe shume mire Tiranen
Te kete patente motori dhe automjeti

Punedhensi: lab travel
Tel / Fax: 245 438 / 254 438
shqiponjalab@yahoo.com
Profesioni: Agjente shitje
Kerkojme nje agjente per nje agjensi turistike:
Te interesuarat duhet te plotesojne keto kushte:
1.te kete punuar ne agjensi
2.Te kete njohuri shume te mira ne turizem dhe te kete aftesi menaxhuese
3.Te dije mire anglisht.
4.te dije mire sistemin Amadeus.

Punedhensi: ....
Tel / Fax: 0682059557
Profesioni: Masazher
Kerkoj te punesoj nje masazher, mundesisht te jete djale, rreth moshes 25-35 vjec.Te jete profesoinist i mire dhe i perkushtuar ndaj punes. Paga e kenaqshme.

Punedhensi: Tirana Bank
Profesioni: Call Center operators

Candidates are expected to have excellent communication skills with ability to maintain a calm and positive attitude while coping with customer requests, be fluent in English, and present a pleasant, reliable, hard-working, personality.
Candidates are expected to be willing to accept a schedule based on a 24h/7 working week.
Profesioni: IT specialists

Reporting to the Manager, IT the ideal candidates are expected to have at least 3 years experience of which one in the banking sector, hold a University Degree in a related Science be fluent in English and present strong teamwork ability.

a. Programmer / Developer

The Bank will appreciate knowledge and experience in Visual Studio 6.0, Visual Basic for Applications, Net platform, Crystal Reports XI, Business Objects 8.0, ASP 3.0 and XML web developing, SQL Language, MySQL Database with DB/400 knowledge considered as advantage.

Profesioni: Branch Relationship Officers (Business / Individuals)

Reporting to the Assistant Branch Manager, the successful candidates will be responsible for:

a. Business
Developing and managing banking relationships including all relevant products and services for SME’s and performing financial analysis, credit evaluations, loan structuring and credit proposals.

b. Individuals

Developing and managing banking relationships with Individuals including all relevant products and services, structuring and preparing consumer and housing loan proposals.

The successful candidates are expected to have 3 years experience in a banking position ideally related to customer relationships, hold University Degree preferably in Business/Economics, and be fluent in English, PC skills. Ability for teamwork and strong communications skills will be an asset.

Profesioni: Corporate Relationship Officer

Reporting to Corporate Banking Manager, the successful candidate will manage a portfolio of corporate clients. Main duties include preparing the client’s credit assessment, monitoring of account profitability, offering the whole range of the Bank’s products/services and developing excellent relations with corporate customers on a high professional level.

The ideal candidate is expected to have a minimum of 3 years working experience in a related field, hold a University Degree in Business/ Economics, be fluent in English, be flexible and analytical, have a team spirit, strong communication skills and be able to work under pressure to meet deadlines.

Profesioni: Internal Auditor

Reporting to the Manager Internal Audit, the ideal candidate is expected to have 2 years of experience preferably in Bank auditing and hold a University Degree in Business/Economics. Ability to understand and to analyze internal risks and controls, strong inclination for teamwork and for careful and accurate work as well as fluency in English, will be appreciated.

Profesioni: 1. Assistant Manager, Individuals

Reporting to the Senior Manager of the Branch Network the successful candidate will be responsible for supporting and supervising Branches in developing business with individuals.

The ideal candidate is expected to have acquired a 5-year banking experience (part of which as branch manager), hold University Degree preferably in Business/Economics, be fluent in English and present high level interpersonal with a strong business client oriented mentality.


Punedhensi: Regency Casino Tirana
Tel / Fax: 042 274 739, / 042 274 738
arrustemaj@regencycasino.al
Profesioni: Kamerier
Kanditja duhet te plotesoje kriteret e meposhtme:
1.Te jete e paraqitshme dhe e komunikueshme
2.Te zoteroje gjuhen Angleze ne nivelin mesatar
3.Mosha mbi 21-vjec
4.Eksperienca perben avantazh por nuk eshte e domosdoshme.

KOMPANIA OFRON PAGE SHUME KONKURUESE NE TREGUN SHQIPTAR.

Punedhensi: COCA-COLA BOTTLING SHQIPERIA (CCBS)
Tel / Fax: 048200431 / 048200430
bele@cocacola.al
Profesioni: ASISTENTE SEKTORI I SHITJEVE

DETYRAT KRYESORE:
1.Koordinon porosite e grosisteve.
2.Ndermjeteson marredheniet CCBS grosist.
3.Formulon dhe transmeton komunikimet persa i perket Sektorit te Shitjeve.
4.Monitoron gjendjen e produkteve ne magazinen e CCBS.
5.Pergatit urdherat e brendshem per materialet publicitare.
6.Raporton tek Menaxheri Kombetar i Shitjeve.

KUALIFIKIMET:
1.Arsimi i larte i detyrueshem.
2.Te njohe shume mire gjuhen angleze dhe ate italiane.
3.Te kete njohuri shume te mira te programeve Power Point, Exel dhe Word.
4.Te jete e komunikueshme.
5.Kandidatja duhet te jete femer.
6.Mosha deri 35 vjec.

Kush eshte e interesuar per kete vend pune, eshte e lutur te dergoje Curriculum Vitae dhe nje Leter prezantimi te bele@cocacola.al
Data e fundit per aplikim do te jete 06.10.2006

Punedhensi:
Tel / Fax: 0682059557
Profesioni: Edukatore Kopshti
Kerkoj te punesoj nje pergjegjese zyre, administratore

Punedhensi: Mezuraj Sh.p.k
Tel / Fax: 048300985/986 / 048300985
mezurajleonard@yahoo.com
Profesioni: Menaxher Marketingu
1.Te kete mbaruar Fakultetin Ekonomik Dega Marketing .
2.Te kete te mbrojtura gjuhet Agleze,Italiane ,Gjermane me deshmi
3.Kandidati duhet te jete femer .
4. Te kete mbaruar Master ne Administrim Biznes
5.Te jete e komunikueshme dhe e afte per te punuar ne grup .
6. Mosha te jete deri 30 vjec


Punedhensi: Firme e huaj
Tel / Fax: 048202997 / 048202913
info@izoterm-al.com
Profesioni: Mekanik
Kerkohet Mekanik-Axhustator, i kualifikuar.
Mosha 35-45 vjec.
Arsimi i mesem profesional.Do ti jepet peparesi nqs i interesuari ka njohuri te gjuhes Italiane.
Ofrohen kushte te mira pune dhe pagese e mire.
Ju lutemi dergoni CV tuaja ne nje nga adresat e meposhtme

Punedhensi: ZOAN SH.P.K
Tel / Fax: 0692069208
Profesioni: Menaxher Shitjesh
Zoan Sh.p.k kerkon te punesoje menaxher shitjesh per produkte diabetike. I interesuari te kete eksperience pune si dhe te kete patente per shofer. Pagesa eshte me rroge baze si dhe me perqindje nga shitjet. Produktet jane ekskluzivitete te firmes Zoan sh.p.k. Ju lutem kontaktoni ne nr e tel.

Punedhensi:
Tel / Fax: 280 145
Profesioni: Punëtore Shtëpie
Jam e interesuar per nje punetore shtepie, e cila duhet te plotesoje keto kushte:
- Te jete mbi 40 vjec;
- Te jete e pergjegjshme per punen qe ben;
- Njohuria e gjuhes greke perben avantazh.

Punedhensi: Firme Farmaceutike
Tel / Fax: 264364 / 271958
info@adam-pharma.com.al
Profesioni: Farmacist
Kerkojme te punesojme farmaciste te diplomuar

Punedhensi: Qendra e Gjuheve te Huaja "Jupiter"
Tel / Fax: 220021/ 0682085822 /
qendrajupiter@yahoo.com
Profesioni: Mësues
Urgjent!
Kerkon mesuese te gjuhes shqipe, me pervoje ne mesimdhenie, me njohuri te mira ne anglisht dhe rusisht. Te interesuarat te kontaktojne sa me pare.


Profesioni: Agjente udhetimi
Agjensi udhetimi "Albtours D" kerkon agjente udhetimi me karakterisitkat e meposhtme:
Te kete njohuri te gjuhes Angleze dhe Kompjuter.
CV dorezohen deri diten e Marte Dt.19 Shtator,prane zyres "Albtours D".Adresa:Ish-Blloku,ngjitur me Banken Franceze (perballe Sky Tower).

Profesioni: Specialist per Mikrobiologji
Kerkohet Specialist per Mikrobiologji i diplomuar:-Biokimi,-Kimi Industriale,-Teknologji ushqimore,-Te mesme profesionale.
Eksperienca ne pune:-Te kete punuar me analiza mikrobiologjike.
Eksperienca mbi 5 vjet ne kete fushe perben epersi.
Te komunikoje italisht perben epersi.
Te interesuarit te komunkojne ne cel.0692080025 - Tirane

Profesioni: Operatore Finance
Verona Sh.p.k.(Firme Ushqimore) kerkon operatore finance qe te njohe shume mire Financen 5.
Te kete mbaruar arsimin ekonomik (i mesem ose i larte).
Adresa :Tirane e Re,Verona Sh.p.k. Cel.0682054155 - Tirane

Profesioni: Menaxher shitjesh (F)
Verona Sh.p.k. (Firme Ushqimore) kerkon Menaxher shitjesh (F).
Preferohet me eksperience pune dhe me arsimin e larte ekonomik.Adresa:Tirane e Re,Verona Sh.p.k. Cel.0682054155

Profesioni: Sekretare
Lidhja e Shkrimtareve te Shqiperise kerkon te punesoje sekretare me arsimin e larte. Te flase dhe shkruaje shume mire anglisht dhe njohuri te mira ne kompjuter (Word,Excel.MS Office). Te kete aftesi te mira komunikuese. Mosha 23-30 vjeçe.
Paga stimuluese.
Cel.0682069500/ Tel.274624 nga ora 08-15

Profesioni: Makinist shtypi
Shtypshkronje kerkon makinist shtypi mepervoje pune.
Paga e kenaqshme.
Te interesuarit mund te telofonojne ne cel.0692264650 - Tirane

Profesioni: Parukiere
Beaty Paradise kerkon parukiere me eksperience pune.
Orari 09-18.Rr."Nikolla Tupe",perballe Minibashkise Nr.5.
Cel.0693151476

Profesioni: Rrobaqepese
Atelie Mode Chatnoir kerkon prestare rrobaqepse te specializuar per kostume.
Te jene me eksperience pune.
Adresa. Rr."Dibres",kryqezimi i Selvise
Tel.246500 Cel.0682089799 - Tirane

Profesioni: Bojaxhi MDF,ne Mobileri Prestigjoze- Bojaxhi
Mobileri Prestigjoze.Kerkon te punesoje 1 Bojaxhi MDF.Te kene eksperience pune disa vjeçare.Mosha deri 35 vjeç.Te jete banues ne Tirane.Mob.0692217639 - Tirane
 
 
 
 
AL, Tiranë kërkohet financiere

Master& Co kerkojne nje financier/e te kete eksperience pune mbi 3 vjet, te njohe mire Financen 5, te njohe mire legjislacionin e tatimeve dhe te kete mesatare mbi 7.
Te interesuarit te dergojne CV e tyre me gjithe foto ne adresat e meposhtme. Pranojme CV brenda dates 30.09.2006 dhe me 5 Tetor shpallim fituesin.


Pikat e kontaktit jane si me poshte:
Te: 04 259 550/ 04 259 158
E-mail: albapuka28@yahoo.com
 
 
 
AL, Tiranë ofroj vend pune OPERATOR Qendre Interneti, shitje komjuterash, dhe Servis

lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

"e-Time" Qender Interneti, Shitje dhe servis Kompjuterash,
Kerkon :
Operator per Qendre Interneti, shitje komjuterash, dhe Servis
Me orar te plote nga ora 08 deri ne 16.
AI/ AJO te jete i komunikueshem, te kete njohuri te mira te botes kompjuterike.
Preferohet me eksperience te meparshme.Njohja e gjuhes en dhe it ka perparesi.
Ofrohen kushte te mira pune dhe pagese sipas kualifikimit.
Te interesuarit te dergojne CV ose te kontaktojne ne e-mail etimetirana@gmail.com ose skaso@urc-chs.com
Cel:0692063213
adresa: Prane ish-Ekspozites

Cel. : 0692063213
klikoni foton për ta zmadhuar
Klikoni foton për një pamje më të madhe    Emri:  08052006063.jpg  Shikimet: 2  Madhesia:  8.9 KB  
AL, Tiranë ne Laprake, kerkoj nje baby-sister
lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Kerkoj nje baby-sister qe te mbaje nje femi 1 vjec ne shtepine time.
Kushtet jane shume te mira.
Pagesa e mire dhe puna eshte 5 dite ne jave ora 07e 30 dheri 17.
Shtepia ndodhet ne Laprake.
Kush eshte i interesuar te me kontaktoje ne 0682138409

Cel. : 0682138409
 
 
 
 
AL, Tiranë qendra "MAGELANI", kerkon operatore ne Internet

lloji i njoftimit. : ofroj

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Qendra jone kerkon te punesoje nje vajze qe te dije te perdore programet e "OFFICE" (ne vecanti WORD-in) dhe Internet Explorer.
Duhet te jete fleksibel dhe e komunikueshme.
Paga e kenaqshme.
Orari i punes Full-Time, nga e hena ne te premte do te jete turni i pare.
Per me teper kontaktoni ne adresen e e-malit ose te telefonit.
intermagelani@yahoo.com

adresa:
Rruga "Mihal Grameno" 50 metra mbi shkollen e Baletit. Mbapa mini-bashkise 1,2.

Tel. : 04/341-118
 
 
 
AL, Tiranë Kompania Erakullaku - do te punesoje rreth 200 studente

lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Kompania Erakullaku
do te punesoje rreth 200 studente ne gjithe Shqiperine ne qendrat e saja me ane te projektit
AKS-P (Agjensia Kombetare Studentore- Punesimi ).

Brenda dates 15 tetor pranohen aplikimet nga gjithe universitetet:
KUSHTET E APLIKIMIT
1- Duhet te jene studente ose specialzante pavaresisht nga mosha.
2- Duhet te zoterojne te njejtat aftesi si ata qe aplikuan per vende pune ne njoftimet e meparshme
3- Duhet te aplikojne ne forme elektronike per fazat 1 dhe 2. Ne adresat agrolandrama12@hotmail.com si dhe erarikullaku@yahoo.fr.
Cdo kontakt me autoritetet fizike te kompanise ose nderhyrje per miratim sjell skualifikimin direkt te kandidatit madje dhe kur ku eshte miratuar.
Ju lutemi te respektoni rregullat e aplikimit dhe dergoni cv-ne ne forme EUROPASS WORD me Atach. Ju urojme suksese.
Kontakti agrolandrama12@hotmail.com - 0692277408

Shenim. Per arsye te shtimit te aplikimeve ditet e fundit duke dashur tu japim shanset te gjitheve aplikimet per pune si ekonomiste, juriste, agjente turistike , perkthyese, redaktore etj do te shtyhet dita e pranimit te aplikimit deri me 1 tetor 2006.
Pas kesaj dite fillon Skualifikimi Count-Down i dosjeve dhe do te thirren vetem ata qe jane mbi 70% te mundshem te punesohen.
Dosjet e te tjereve do te ruhen per mundesi te reja punesimi ne projektet ne Vazhdim. Ju faleminderit.

Tel. :        0035569227408           
AL, Tiranë kerkohet te punesohet sekretare
lloji i njoftimit. : ofroj

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Kerkohet te punesohet sekretare:
Personi kerkohet te kete :
-Njohuri shume te mira te gjuhes angleze ne nivel pune.
-Vleresohen njohuri plus te gjuhes gjermane.

Te interesuarat, te dorezojne CV prane recepsionit te Qendres se Biznesit Sky Tower, tek Blloku, Tirane

Tel. :        +355 4 274521           
 
 
 
 
AL, Tiranë kerkohen perkthyes,agjente turistik,redaktore,IT- Menaxhere Rrjetesh

Kompania Erakullaku Kerkon :
Nje kompani nderkombtare duke synuar tregun e ri ne Ballkan ju ofron vende pune:
Perkthyes/e te Gjuheve te Huaja: Te te gjitha Gjuheve preferohen mundesisht me eksperience pune konkrete dhe rezultate shume te mira. Njohje te teknologjive te informacionit si dhe njerez te ideve dhe pershtatjes se punes ne grup. Mosha 20-30 Vjec

Redaktor/e per botimet dhe konferencat kombetare dhe nderkombetare
Njohes te Mire te gjuhes shqipe dhe dy ose me shume gjuheve te tjera me eksperience pune konkrete.Njohje te teknologjive te informacionit si dhe njerez te afte te punojne ne grup.Mosha 20-40 Vjec

IT dhe Menaxhere Rrjetesh Informacioni - Njohes te teknologjive te Informacionit dhe me eksperience pune konkrete si dhe njohes te gjuheve te huaja. Njerez te pershtashem per te punuar ne grup dhe me ekipe mikse gjuhefolese...
Mosha 20-30 Vjec
Agjente Turistike - Njohes te gjuheve te huaja dhe territorit shqiptar , mundesisht dhe atij ballkanik. Te diplomuar ne filologji(gjeografi , histori etj)si dhe shkencat hoteleri-turizem apo ne shkenca te ngjashme me orientim manaxhime burimesh turistike. Te afte per te punuar ne grup dhe me ide.
Mosha 20-30 Vjec

Shenim. Te gjithe aplikantet qe kane kerkuar vendet e punes si ekonomist, jurist dhe gazetare nuk perjashtohen nga aplikimet e mepashme ose punet e ndermjetme ne kompani, por lutemi dergoni cv-te te sakta formalisht dhe te verifikueshme mbi aftesite ose eksperiencat tuaja. Brenda dates 15 shtator do te seleksiohen 20 me te miret e cdo fushe te cilet do te intervistohen dhe me pas 10 me te miret do te kene nje stazh ose kontrate pune brenda dhe jashte shtetit.
per Cdo detaj jeni te lutur te dergoni materialet tuaja ne agrolandrama12@hotmail.com, si dhe erarikullaku@yahoo.fr

Erakullaku Kompani
Rruga Budi, Prane Vilave Amerikane Poshte Godines 15 Qyteti Studenti ,
Tirana, Albania
tel        00355692277408           
agrolandrama12@hotmail.com
AL, permbledhje me oferta per vende pune vakante
Punedhensi: United Protection Group sh.p.k
Tel / Fax: 04 373833 / 04 379416
info@upgroup.com
Profesioni: Polic
United Protection Group Sh.p.k, shoqeri italo shqiptare, qe operon ne Shqiperi ne sektorin e “Sherbimit te ruajtjes dhe sigurise fizike” kerkon te punesoje 50 punonjes sherbimi (roje), mosha deri ne 55 vjec, arsimi i mesem, te kete deshmi te paster penaliteti.
Te interesuarit te kontaktojne ne numrat e telefonit me siper.

Punedhensi: Kompani shperndarjesh te produkteve kozmetike
Tel / Fax: 0692119087
Kerkojme vajza nga mosha 17-20 vjece per promocion te produkteve te kesaj firme ne Tirane, paga shume e mire.

Punedhensi: FIRME PRIVATE
Tel / Fax: 04 238-530
Profesioni: Inxhinier
Kerkohet nje inxhinier elektrik ose elektronik i diplomuar. Prefererohet te kete njohuri ne sektorin e kompjuterave, UPS, printera...

Punedhensi: Nutrimetics.al
Tel / Fax: 0692155812 /
vbruzho@yahoo.com
Profesioni: konsulente estetike
Kerkojme konsulente estetike me part - time per shitje produktesh kozmetike.
Produktet jane orogjinale dhe me prejardhje bimore.

Punedhensi: Lottosport
Tel / Fax: 04 253 622 /
contact@lottosport.com.al
Profesioni: Financier
Kerkohet Shef Finance.
Kriteret:
Te kete mbaruar Arsimin e Larte Ekonomik Dega Finance.
Njohje e Programit Financiar Financa5.0
Minimumi nje gjuhe e huaj nga grupi i gjuheve: Anglisht, Italisht, Frengjisht
Aftesi te mira komunikuese dhe pune ne grup
Eksperience pune mbi 5 vjet

Punedhensi: HOTEL NIRVANA
Tel / Fax: 0682021982/ 235270
Profesioni: Recepsionist
Hotel Nirvana kerkon te punesoje nje vajze ne pozicionin e recepsionistes.
4 dite turni i I , 2 dite turni i II, nje dite ne jave pushim
Kushtet:
mosha deri ne 35 vjec
Njohje shume te mira te gjuhes angleze kusht paresor.
Arsimi i larte
te jete serioze si dhe te kete aftesi shume te mira komunikuese.
Te interesuarat te paraqiten me Cv-te e tyre prane Hotel Nirvana.

Punedhensi: TPKSolutions.com
Tel / Fax: 0692084342 / 0682072060
Profesioni:
Kerkohet per punesim me kohe te plote nga e hena ne te shtune nje person (mashkull) jo-student! Kushtet:
1) Te pakten me arsim te mesem
2) Njohuri mbi kompjuterat (lidhje kompjuterash ne rrjet, printerash, instalime te ndryshme)
3) Deshire e larte per te mesuar
4) Pergjegjesi ne zbatimin e detyrave dhe orarit te punes
5) Paraqitje te rregullt dhe aftesi te mira komunikimi

Puna eshte kryesisht ne terren ne sherbim te klienteve te kompanise. Paga 20, 000 leke (1 muaj prove 15,000 leke).
Kompania ofron kontrate afatgjate dhe rritje rroge periodike si dhe shperblime ne baze te performances.

Punedhensi: EUROALBA E.A.
Tel / Fax: 069 20 27 078
Profesioni: Inxhinier
Firma EUROALBA E.A. kerkon te punesoje inxhinier/e ndertimi i/e cila duhet te plotesoje keto kritere:

1. Te kete mbaruar Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit
2. Te kete eksperience pune mbi 3 vjet ne zbatim
3. Te zoteroje gjuhen angleze
4. Te dije te mbaje pergjegjesi

Te interesuarit te lene CV ne adresen e meposhtme:

Punedhensi: Kompani private
Tel / Fax: Cel. 0692261973 / 230482
Profesioni: Sekretare
Jemi nje kompani private me aktivitet te gjere ne Shqiperi, qe prej vitit 1990, ne fushen e telekomunikacionit.
ofrojme nje vend pune si sekretae e cili duhet te plotesoje keto kritere>
Te kete mbaruar arsimin e larte.
Te zoteroje shume mire gjuhet Anglisht dhe italisht ose Greqisht.
Te jete e komunikueshme dhe e paraqitshme.


Punedhensi: ArBAL Sh.P.K.
Tel / Fax: 0682041030 / 05546107
ardaianbacaj@yahoo.it
Profesioni: Inxhinier

Kërkojmë të punësojmë ing. mekanik ose student ne ing. mekanike, me moshë të re të zotërojë programin autokad si dhe ato bazë të komputerit, të zotërojë mirë gjuhët mirë angleze dhe italiane,të ketë patentë për drejtim automjeti, te jete i gatëshëm edhe për transferime jashtë Tiranë e jashtë shteti, kur të nevoitet për nevojat e punës. Të interesuarit të dërgojnë një curiculum në adresën ardianbacaj@yahoo.it
ose të dërgojnë një mesazh në 0682041030

Punedhensi: S&T Albania Sh.p.k.
Tel / Fax: +355 4 274 641 /        +355 4 274641           
info@snt.al
Profesioni: Menaxher Shitjesh
Don’t miss this opportunity!

Founded in 1993, S&T is the leading provider for IT solutions and services for customers in Central and Eastern Europe. The company develops and implements custom-tailored IT solutions for large and medium-sized telecommunications companies, banks, power utilities, manufacturing companies and public institutions. Through our subsidiaries in 21 countries we realize cross-border IT structures, offering our clients outstanding solutions and service competence.

We are looking for
Sales Manager
We expect
Sales Manager
- Relevant work experience in sales(a minimum of 3 years) and good knowledge on IT
-University degree in Computer Science, Computer Engineering, Economy etc:
- Any Master in Business Administration/Marketing is preferred;
- Fluent in spoken and written English;
- A minimum of 3 years relevant work experience in both IT and Sales;
- Dynamic Selling Skills; Internal influence and teamwork skills;

We offer

Business challenges, dynamic environment,
compensation according to the level of success,
professional local and international training,
as well as ability to participate in international
projects.

If you are interested in the position please provide the following items (in English):
1- Cover letter expressing your interest
2- Curriculum vitae followed by photo
3- Transcript from relevant educational institutions

Interested applicants can apply:
Either by sending e-mail to info@snt.al
Or by sending a hard copy to this address:

Punedhensi: ADA GROUP
Tel / Fax: 256110 /
Profesioni: Recepsionist
Kerkohet te punesohen Operatore Telefonike qe plotesojne kushtet e meposhtme:

1- Te kete perfunduar arsimin e mesem.
2- Te jete e komunikueshme
3- Te jete fleksibel

Pune me 3 turne dhe pagesa minimale 25 000 Leke/muaj.

Punedhensi: NovHotel
Tel / Fax: 0692083658, 04274902 / 04 25 88 91
novhotel@hotmail.com
Profesioni: Recepsionist
Kerkohen dy vajza, te paraqitshme, qe te punesohen si recepsioniste per turnin e pare dhe te dyte.Kusht eshte te dije te komunikoje anglisht dhe italisht, dhe te kete disa njohuri baze per kompjuterin.Te interesuarat te kontaktojne ne numrat e meposhtem te telefonit, te dergojne e-mail, ose te paraqiten prane "nov hotel bar restorant 99" ne telefonat mesiper.

Punedhensi: SHAGA sh.p.k
Tel / Fax: +355 4 233430 /        +355 4 226953           
info@shaga.com.al
Profesioni: Operatore Finance

Shaga Shpk. kerkon
OPERATORE FINANCE (femër)

Te plotesoje keto kushte:

1. Te njoh programin ALPHA NET (kusht)
2. Preferohet te kete mbaruar shkollen e mesme ekonomike.
3. Te kete eksperience pune.
4. Te jete e komunikueshme dhe e predispozuar te punoje ne grup.
5. Mosha deri 35 vjec.

Punedhensi: Zyre kontabiliteti
valter_r05@yahoo.com
Profesioni: Kontabilist
Kerkohet nje asistent/e kontabel prane nje zyre kontabiliteti. Pozicioni eshte fulltime.
Kandidati duhet te kete mbaruar fakultetin e ekonomise, dhe te kete eksperience ne fushen e kontabilitetit mbi 3 vjet. Eksperience me programet financiare kompjuterike.
Mund te dergoni CV ne adresen e emailit. Do ju kontaktojme ne rast perzgjedhje.

Punedhensi: Firme greke per sistem ngrohje-ftohje
Tel / Fax: 00302106127062 /        00302106120094           
mnikoletopoulou@hotmail.com
Profesioni: Inxhinier
Te kete mbaruar Inxh.Mekanike
Te kete njohuri per kondicionim,ventilim,sistem ngrohje
Te dije anglisht,greqishtja perben avantazh
Eksperinca ne pune do merret parasysh

Punedhensi: Firme greke per sistem ngrohje-ftohje
Tel / Fax: 00302106127062 /        00302106120094           
mnikoletoplolou@hotmail.com
Profesioni: Sekretare
Te njoh gjuhen angleze ne te folur dhe te shkruar,si dhe te flase gjuhen greke.
Te njoh programet baze te kompjuterit.
Te kete dipllome universitare ne shkenca sociale ose te gjuheve te huaja.
Te kete te pakten 2 vjet eksperience.Te jete e shkathet,e komunikueshme,e afte te punoje ne grup.

Punedhensi: Intercom Data Service Sh.p.k
info@jobcenter.al
Profesioni: Kontabilist
IDS sh.pk. Kërkon të punësojë një kontabilist/e.
Kandidati duhet të përmbushë kërkesat e mëposhtme:
•Të ketë mbaruar studimet e larta.
•Të jetë i/e aftë të mbajë
kontabilitetin e shoqërisë.
•Të jetë serioz/e e korrekt/e në
punën që do të kryejë.

Punedhensi: Intercom Data Service Sh.p.k
info@jobcenter.al
Profesioni: OPERATORI PART–TIME

I CANDIDATI DOVRANO AVERE I SEGUENTI REQUISITI:
•Ottima conoscenza della lingua
Italiana, sia scritto che parlato.
•Possedere un titolo di studio almeno
di scuola media superiore.
•Età non superiore ai 30 anni.
•Predisposizione di rapporti
interpersonali.
•Serietà e costanza nell’impegno.

Sono pregati di non applicare i candidati che non soddisfano i requisiti.

Punedhensi: BRUNES shpk
Tel / Fax: / 048200754
brunes_albania@yahoo.it
Profesioni: Agjent Marketingu
Kompania Brunes shpk qe operon ne tregun e pllakave, hidrosanitareve si dhe materialeve te ndertimit kerkon te punesoje Agjent Marketingu per zonen e Tiranes.
Kerkesat e pozicionit te punes jane si meposhte:

- Te kete mbaruar Arsimin e Larte
- Te kete eksperience pune te pakten 1 vit (te preferueshem kandidatet qe kane punuar ne fushen e marketingut)
- Te jete i komunikueshem dhe i afte per te ngritur mardhenie bashkepunimi me klientet.
- Ti pershtatet nje mjedisi dinamik duke treguar iniciative dhe organizim.

Te preferueshem do te jene ata kandidate te cilet kane njohuri ne gjuhen Angleze ose Italiane si dhe kane leje drejtimi automjeti.

Kandidatet duhet te dergojne Curriculum Vitae me email ose fax sipas te dhenave te meposhtme brenda dates 15 Shtator 2006

Punedhensi: "EURO - GJICI" shpk
Tel / Fax: 267883 / 248470
ledia2002@yahoo.com
Profesioni: Financier
Shoqeria "Euro Gjici" shpk eshte nje shoqeri me aktivitet disa vjecar dhe teper prestigjioze, duke patur nje shtrirje te gjere te aktivitetit te saj ne gati gjithe Shqiperine.
Kerkojme te punesojme nje financier/e, me eksperience pune mbi 3 vjet. Kjo eksperince nevojitet te jete ne disa firma prestigjioze, si dhe te njoh programet e fundit ne punen qe ka lidhje me financen.
Bashkelidhur CV tuaj, ju lutemi te keni dhe te pakten 2 refernca bashkelidhur. Ju faleminderit.

Profesioni: Edukatore
Kopshti "Engjejt e Jetes" kerkon edukatore.
Rr."Ali Visha", Vila Nr.49, perballe kompleksit Grand. - Tirane

Profesioni: Rrobaqepese
Rrobaqepesi "Ana" kerkon 2 rrobaqepese specialiste me moshe 35-40 vjeçe. Adresa : Mbrapa Piazzes. Cel.0682251166 - Tirane

Profesioni: Montues mobiljesh
Mobileri TUSHI me qender ne Pogradec kerkon Montues mobiljesh per qytetin e Tiranes. Adresa:Prane Stadiumit Dinamo (dyqani). Cel.0692211978 - Tirane

Profesioni: Menaxhere marketingu
Zikop Sh.k.p. kerkon te punesoje menaxhere marketingu.
1.Te kete mbaruar shkollen e larte.
2.Te kete eksperience pune.
3.Te flase gjuhen angleze.
4.Mosha 25-35 vjeçe.
5.Te kete patente per drejtim automjeti.
Rr."Margarita Tutulani" Cel.0692083334; Tel.04234455 - Tirane

Profesioni: Kuzhiniere
"Centrum" kerkon kuzhiniere me pervoje pune.
Te dije mire kuzhinen italiane dhe tradicionale shqiptare.
Tek Pallati i Kultures. Cel.0692035810 - Tirane

Profesioni: Parukiere
Sallon Bukurie Borsinda kerkon parukiere me eksperience pune.
Te dije manikyr-pedikyr-extention.
Te jete e paraqitshme dhe e rregullt.
Rr."Blloku 50 Vjetori",P.3 mbrapa Ish Ekspozita Shqiperia Sot.
Orari 10-19
Tel.04226310 Cel.0682132889 - Tirane

Profesioni: Shitese
By Best kerkon shitese. Punesimi me kohe te plote.Te kene eksperience pune minimumi 1 vit.Te kene njohuri te pergjithshme te gjuhes angleze, te jene te komunikueshme.Oferta eshte e vlefshme deri me 20 Shtator.Rr."Ded Gjon Luli" prane restorant Piazza.Tel.238472 E-mail:bybest@adanet.al - Tirane

Profesioni: Agjent shitje
Zikop Sh.p.k. kerkon te punesoje agjent shitje.
1. Te kete mbaruar arsimin e mesem.
2.Mosha 25-35 vjeç.
3.Te kete patente per drejtim automjeti.
Rr."Margarita Tutulani" Mob.0692083334 Tel.04234455 - Tirane

Profesioni: Menaxher shitjesh
Lilaj Sh.p.k. perfaqesues zyrtar i firmes gjermane HORMANN ne Shqiperi kerkon te punesoje menaxher shitjesh.
Kandidati duhet te plotesoje kushtet e meposhtme:
Te kete mbaruar studimet e larta, kane mbaruar fakultetin e inxhinierise.
Aftesi drejtuese e organizuese.
Njohuri shume te mira te gjuhes gjermane
Patente per drejtim automjeti.
Te njohe programet baze kompjuterike.
Tel/Fax:04233491 Mob.0692090284 - Tirane

Profesioni: Estetiste
Qender Estetike Profesionale kerkon te punesoje estetiste me eksperience pune. Cel.0692038873 - Tirane

Profesioni: Shitese
Pastiçeri "Everest" kerkon shitese me moshe 25-40 vjeç.
Tek Kryqezimi i "21 Dhjetorit", 100 m rruges qe shkon per ne Kombinat, ne krah te djathte.Tel: 2262 45. Cel: 0692091314 - Tirane